Välkommen till Scandinavian T&T AB – er partner sedan 1967 för förstklassiga handverktyg och komplett verkstadsutrustning. Vi är stolta över att vara er totalleverantör av högkvalitativa produkter som hjälper till att driva er framåt i era projekt och arbetsuppgifter.

Sedan våra tidiga dagar har vi dedikerat oss till att erbjuda enastående produkter och lösningar som möter och överträffar era förväntningar. Genom åren har vi skapat starka partnerskap med ledande tillverkare för att säkerställa att varje produkt vi erbjuder är av högsta kvalitet och precision.

Vårt team består av passionerade experter som inte bara erbjuder produkter utan också enastående service och expertis. Vi strävar efter att inte bara tillhandahålla verktyg och utrustning, utan också att bygga långvariga relationer med våra kunder. Er tillfredsställelse och framgång är vår främsta drivkraft.

Oavsett om ni är en erfaren yrkesverksam inom verkstadsbranschen eller en entusiastisk hantverkare, har vi de verktygen och utrustningen som passar era behov. Vi är här för att stödja er genom att erbjuda pålitliga produkter, kunskap och support för att göra ert arbete både smidigt och effektivt.

Tack för att ni väljer Scandinavian T&T AB för era verktygs- och utrustningsbehov. Tillsammans bygger vi en framgångsrik och hållbar arbetsmiljö.

Till Webbshop

Vi har kunder runt hela världen

Tools trading säljer handverktyg, multiverktyg, bilverktyg, billyftar, testinstrument, avgasutsug, avgasslang rullar, skyddsutrustning och övrig verkstadsutrustning av högsta kvalitet till återförsäljare och verkstäder i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt Island.

Din personliga helhetsleverantör

Vi är ständigt i kontakt med tillverkare och håller oss informerade om alla nya produkter som finns tillgängliga på marknaden vilket gör att våra kunder alltid är först med den senaste tekniken.  Genom att vara en helhetsleverantör kan du som kund känna dig trygg med att vi skräddarsyr den bästa lösningen för just era behov.

Kontakta oss